بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو افزایش تعداد شهدای سقوط بسته‌های کمکی در غزه نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب درباره غزه تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام!

آتش‌سوزی گسترده در پالایشگاه نفت در أربیل

رسانه‌های عراقی بامداد پنجشنبه از وقوع آتش‌سوزی گسترده در یک پالایشگاه نفت واقع در منطقه کردستان عراق خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 13
کد خبر: ۲۴۵۲۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع محلی بامداد پنجشنبه از وقوع آتش‌سوزی گسترده در پالایشگاه نفت در جاده «کویر-أربیل» واقع در منطقه کردستان عراق خبر دادند.


رسانه‌های عراقی می‌گویند به دلیل وقوع انفجارهایی در میانه حریق و گسترش آن، سه دستگاه خودروی آتش‌نشانی به‌صورت کامل سوخته و ۱۵ نفر نیز مجروح شدند.


هنوز دلیل وقوع این آتش‌سوزی در این پالایشگاه نفت واقع در غرب أربیل مشخص نشده و مقام‌های عراقی نیز اظهار نظری در این‌باره نکرده‌اند.
کانال تلگرامی «صابرین نیوز» نیز گزارش داد که ضمن گسترش به مخازن بیشتر، هم‌اکنون جاده أربیل را نیز دربرگرفته و تیم‌های امدادی موفق به اطفای آن نشدند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار